Pizza napolitaine

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 9 godz.
2 portions

Składniki

  • d'eau
    450 g
  • de levure fraîche
    3 g
  • de farine à pâtisserie et un peu pour le plan de travail
    360 g
    360 g de farine manitoba, et un peu pour le plan de travail
  • de sel
    8 g
  • de jus de citron
    30 g
  • de tomates concassées en conserve
    200 - 220 g
  • de mozzarella de bufflonne bien égouttée et coupée en tranches
    200 g
  • d'huile d'olive extra vierge en fonction des goûts
  • feuilles de basilic frais pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 982.3 kcal / 4109.9 kJ
Białko 42.4 g
Tłuszcz 24.6 g
Węglowodany 145.3 g
Błonnik 6.6 g
Tłuszcz nasycony 13.6 g
Sód 2196.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...