Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'huile végétale et un peu plus pour graisser le moule
- 4 œufs
- 160 g de sucre
- 1 pomme, petite, coupée en quartiers
- 1 carotte, en morceaux
- 100 g de noisettes émondées
- 100 g de chocolat noir, en morceaux
- 200 g de farine
- 1 sachet de poudre à lever
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1.7 g
Alternatywne przepisy
Risotto à la tomate et au basilic
30min
Miroirs
1 godz. 40 min
Muffins au chocolat à l’Egg poacher
40min
Gâteau choco-coco
40min
Focaccia aux tomates cerises
2 godz.
Petits croissants à la vanille
1 godz. 30 min
Gâteau des rois
1h 55 min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Sauce bolognaise
3ωρ. 15 λεπτ.
Focaccia aux tomates
40min
Tresse bernoise
1h 45min