Petti d'anatra Sottovuoto con cavolo rosso e purè di sedano

Brak ocen
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 2 godz.
2 porzioni

Składniki

  • di cavoli rossi il gambo rimosso, a pezzi
    300 g
  • di sale
    160 g
  • di vino rosso
    100 g
  • di aceto balsamico
    100 g
  • di succo di mela
    100 g
  • grano di pepe nero
    2
  • anice stellato
    ¼ pezzo
  • chiodo di garofano
    1
  • foglia di alloro secca
    1
  • di sedano rapa pelati, a cubetti (3 cm)
    260 g
  • di acqua
    3310 g
  • petti d'anatra con la pelle (circa 200 g per pezzo, privato del grasso in eccesso)
    2
  • di latte
    130 g
  • di crème fraîche, min 30% di grassi
    130 g
  • di succo di barbabietole
    70 g
  • di burro freddo, a pezzi
    60 g
  • di amido di mais
    10 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 819 kcal / 3426 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 48 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 27 g
Sód 31413 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie