Urządzenia i Akcesoria
Char siu pork bao
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
12 pieces
Składniki
Bao
-
water170 g
-
white sugar2 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
plain flour300 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt1 tsp
Char siu pork
-
piece fresh ginger3 cm
-
soy sauce50 g
-
beetroot powder (optional - see Tips)1 tsp
-
hoisin sauce50 g
-
honey50 g
-
Chinese cooking wine50 g
-
brown sugar30 g
-
Chinese five spice1 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
pork fillet450 g
-
water500 g
-
plain flour to dust
-
extra virgin olive oil to brush
-
hot water600 g
-
Kewpie mayonnaise1 ½ tbsp
-
iceberg lettuce thinly shredded6 leaves
-
Lebanese cucumber thinly sliced in rounds1
-
spring onions/green onions trimmed, thinly sliced3
-
hoi sin sauce to drizzle
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
628.6 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
965.3 kJ /
230.7 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
32.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Marry me" chicken pasta
35 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Filo chicken pie
45 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Smash burger taco
40 min
Meat feast pizza
1 godz. 30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min