Urządzenia i Akcesoria
Lemon and coconut blondies
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
16 portions
Składniki
-
unsalted butter for greasing
-
white sugar300 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
eggs4
-
shredded coconut plus extra for sprinkling80 g
-
plain flour230 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
vegetable oil40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
25.2 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
1381.9 kJ /
329 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
29.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sultana, apple and custard scrolls
4 godz. 30 min
Peanut butter choc chip slice
1 godz. 15 min
Chocolate zucchini mini loaves
1 godz. 30 min
ANZAC biscuits
40 min
Pull-apart sunshine bread
40 min
Basic muffin mix
30 min
Chocolate "feed a crowd" cake
1 godz.
Apricot macadamia biscuits
40 min
Brown sugar kumara cake
1 godz. 25 min
Apple and cinnamon muffins
35 min
ANZAC slice
1 godz. 40 min
Gingerbread biscuits
2 godz. 20 min