Urządzenia i Akcesoria
Two-layer chocolate cake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
12 portions
Składniki
-
cashews (see Tips), for cashew icing200 g
-
water for soaking
Cake
-
extra virgin olive oil for greasing
-
zucchini cut into pieces (3-4 cm)250 g
-
banana broken into pieces200 g
-
pure maple syrup150 g
-
brown sugar (see Tips)100 g
-
eggs4
-
milk100 g
-
wholemeal self-raising flour450 g
-
baking powder½ tsp
-
raw cacao powder (see Tips)60 g
Chocolate cashew icing
-
brown sugar80 g
-
milk60 g
-
raw cacao powder (see Tips)30 g
-
cream cheese softened and cut into cubes (3 cm)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
372.3 mg
Białko
13.1 g
Kalorie
2670.5 kJ /
635.8 kcal
Tłuszcz
38.6 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
57.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dark chocolate frosting
10 min
Home-style sponge cake
2 godz. 30 min
Chocolate chip muffins
40 min
Buttercream icing
10 min
Basic vanilla cake
55 min
Buttercream icing
5 min
Gluten free scones
30 min
Chunky choc nut brownie
35 min
Chocolate cupcakes
1 godz. 20 min
Basic vanilla cupcakes
35 min
Too easy chocolate cake
50 min
Basic chocolate cupcakes
40 min