Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Onions and Garlic
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion
Składniki
-
30 g extra virgin olive oil, (see Variation)vegetable oil (see Variation)30 g
-
200 g red onion, cut in wedgesonion cut in wedges200 g
-
garlic cloves halved2 - 3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
9.3 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
1457.2 kJ /
348.3 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
21.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Baked Pork Loin with Rice
1 godz. 20 min
Fruit Ice Cream
5 min
Fresh Orange Juice
5 min
Steamed Rice
25 min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Brak ocen
IDB2024
2 godz.
Cold Brew Olive Iced Coffee
5 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Buffalo Cauliflower Bites
Brak ocen
Matzah
30 min
Banana and raspberry soft serve
5 min