![Panfocaccia senza glutine Panfocaccia senza glutine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/92889.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 55 g di mandorle pelate
- 220 g di maizena
- 110 g farina bianca senza glutine
- 2 ½ cucchiaini di lievito secco
- 2 cucchiaini di zucchero
- 2 cucchiaini di gomma di xantano (opcjonalnie)
- 2 cucchiaini di sale
- 310 - 350 g di acqua
- 1 rametto di rosmarino fresco, solo gli aghi
- 1 cucchiaino di sale grosso
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 633.8 kJ / 151.5 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 24.9 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min
Farina senza glutine
Brak ocen
Insalata di barbabietola con rafano (TM6)
Brak ocen
Panna cotta
6h 30min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1h 30min
Tajini di rana pescatrice con limone sotto sale
Brak ocen
Polpette croccanti di tacchino e lenticchie
40 min
Integratore per le difese immunitarie
5min
Farina di riso
10min
Cotechino e lenticchie
1 godz.
Sformato alle verdure
45min
Pane al miglio (senza glutine)
2h 35min