Panfocaccia senza glutine

Panfocaccia senza glutine

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porzioni

Składniki

  • di olio di oliva + q.b. per oliare
    20 g
  • di mandorle pelate
    55 g
  • di maizena
    220 g
  • farina bianca senza glutine
    110 g
  • di lievito secco
    2 ½ cucchiaini
  • di zucchero
    2 cucchiaini
  • di gomma di xantano (opcjonalnie)
    2 cucchiaini
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di acqua
    310 - 350 g
  • di rosmarino fresco solo gli aghi
    1 rametto
  • di sale grosso
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 151.5 kcal / 633.8 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 4.4 g
Węglowodany 24.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...