
Urządzenia i Akcesoria
Panfocaccia senza glutine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porzioni
Składniki
-
di olio di oliva + q.b. per oliare20 g
-
di mandorle pelate55 g
-
di maizena220 g
-
farina bianca senza glutine110 g
-
di lievito secco2 ½ cucchiaini
-
di zucchero2 cucchiaini
-
di gomma di xantano (opcjonalnie)2 cucchiaini
-
di sale2 cucchiaini
-
di acqua310 - 350 g
-
di rosmarino fresco solo gli aghi1 rametto
-
di sale grosso1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
151.5 kcal /
633.8 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
4.4 g
Węglowodany
24.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Senza glutine
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria