Tortelloni con pesto di nocciole

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di nocciole sgusciate
    60 g
  • di basilico, fresco le foglioline lavate e asciugate (ca. 20 g)
    1 mazzetto
  • Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    60 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di olio di oliva
    120 g
  • di acqua
    1500 g
  • di tortelloni freschi
    750 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 610.8 kcal / 2555.6 kJ
Białko 16.4 g
Tłuszcz 50.5 g
Węglowodany 25.4 g
Błonnik 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...