Riso e salmone

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio tagliato a fette sottili
    1
  • di peperoni di qualsiasi colore, puliti e a pezzi (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di funghi, freschi tagliati in quarti
    100 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    100 g
  • cubetto di dado per brodo di pesce (per 0.5 l)
    1
  • di paprica dolce (opcjonalnie) o affumicata
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino
  • di acqua
    400 g
  • di riso a chicco corto
    200 g
  • di filetti di salmone, freschi, senza pelle a pezzi (2-3 cm)
    250 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 470 kcal / 1963.2 kJ
Białko 21.5 g
Tłuszcz 15.2 g
Węglowodany 68.3 g
Błonnik 11.1 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Sód 637.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...