Piatto misto bernese

Piatto misto bernese

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porzioni

Składniki

  • di cipolle tagliate a metà
    80 g
  • di burro
    15 g
  • bacche di ginepro
    8
  • di cavolo cappuccio fresco
    1000 g
  • di lonza di maiale affumicata
    600 g
  • di pancetta affumicata (circa 300 g)
    1 pezzo
  • di acqua
    1500 g
  • cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
    1
  • di fagiolini, essiccati ammollati nell’acqua fredda per una notte
    100 g
  • salsiccia Bernese (circa 300 g)
    1
  • di stinco di maiale (circa 400 g), precotto
    1

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 544 kcal / 2277 kJ
Białko 44 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...