Urządzenia i Akcesoria
Spargeln mit Frühkartoffeln und Joghurthollandaise
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 Portionen
Składniki
-
Wasser850 g
-
Frühkartoffeln (siehe Tipps)900 - 1100 g
-
Spargeln, weiss Brutto (siehe Tipps)2000 g
-
Salz2 Prisen
-
Butter in Stücken250 g
-
griechisches Joghurt (ca. 10% Fett)300 g
-
Eier3
-
Salz1 ½ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen2 Prisen
-
Cayennepfeffer, gemahlen2 Prisen
-
Senf10 g
-
Zitronensaft10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
19.2 g
Kalorie
2416.4 kJ /
577.5 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
10.8 g
Węglowodany
48.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mediterraner Tomatenaufstrich
15 Min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
35 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 Min
Blitz Béchamel
15 Min
Joghurthollandaise
10 Min
Tzatziki
10 Min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
45 Min
Erlebniskochen
2 Std.
Spargeln mit Kartoffeln und Joghurthollandaise
45 Min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 Min
Kräuterbutter
5 Min
Bunte Gemüsenudeln mit Pesto
45 Min