![Zwiebeln anbraten (200 g) Zwiebeln anbraten (200 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6835fa95-43a3-4133-a433-08a74a45acb5/Derivates/1441900e-58fc-44f8-9698-946c71598618.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g pflanzliches Öl
-
200
g braune Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
lub 200 g rote Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 18 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zwiebeln leicht anbraten
20min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40min
Schalotten andünsten
20min
Zwiebeln andünsten (200 g)
20min
Zwiebeln andünsten
20min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Zwiebeln anbraten
25 dk
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Schalotten anbraten
25 dk
Lauch dünsten
20min
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25 dk
Pasta, gekocht
25 dk