Urządzenia i Akcesoria
Aïoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g
Składniki
-
Sonnenblumenöl250 g
-
Knoblauchzehen3
-
Ei, mittelgross (53-63 g)1
-
Zitronensaft5 g
-
Senf5 g
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Salz5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 25 g
Sód
168.4 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
805.7 kJ /
192.6 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 Min
Pfannkuchen
1 Std. 15 Min
Mousse au Chocolat
4 Std.
Steinpilz-Risotto
45 Min
Thai Erdnuss-Sauce
15 Min
Roastbeef mit Mojo Verde und Frühkartoffeln
1 Std. 15 Min
Naan-Brote mit Zwiebeln und Kreuzkümmel
1 Std. 30 Min
Chicken Tikka Masala
45 Min
Kräuterbutter
5 Min
Aioli
10 Min
Cremiger Feta-Dip
5 Min
Tomatenbutter
5 Min