Urządzenia i Akcesoria
Aïoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g
Składniki
-
Sonnenblumenöl250 g
-
Knoblauchzehen3
-
Ei, mittelgross (53-63 g)1
-
Zitronensaft5 g
-
Senf5 g
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Salz5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 25 g
Sód
168.4 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
805.7 kJ /
192.6 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Knuspriger Reissalat mit Poulet und Sataysauce
1 godz.
Mandeltarte
1 godz. 30 min
Caramelsirup
35 min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1 godz.
Bouillabaisse
1 godz.
Macadamia-Schoko-Cookies
45 min
Bao Buns mit BBQ-Schweinefilet
3 godz.
Cremiger Feta Dip
5 min
Aioli
10 min
Pesto mit Basilikum (NEU)
5 min
Sauce Rouille
5 min
Dattel-Curry-Dip
5 min