Urządzenia i Akcesoria
Aïoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g
Składniki
-
Sonnenblumenöl250 g
-
Knoblauchzehen3
-
Ei, mittelgross (53-63 g)1
-
Zitronensaft5 g
-
Senf5 g
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Salz5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 25 g
Sód
168.4 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
805.7 kJ /
192.6 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Lachsrahmsauce zu Pasta
30 min
Kartoffeln mit Blumenkohl und Sauce Hollandaise für Viele
50 min
Cremiger Feta-Dip
5 min
Milchreis
45 min
Chili con carne
45 min
Guacamole
1 godz.
Orientalische Grillbutter
8 godz. 15 min
Schinken-Ziegenkäse-Kroketten
9 godz. 20 min
Zwiebel-Chutney
24 godz.
Dattel-Curry-Dip
5 min
Lauwarme Schoggi-Küchlein aus dem Egg poacher
50 min
Veganer Peperoni-Cashew-Aufstrich auf getoastetem Brot
20 min