Urządzenia i Akcesoria
Bürli mit Roggen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
12 Stück
Składniki
-
Weizenmehl und etwas mehr zum Bemehlen400 g
-
Roggenmehl100 g
-
frische Hefe (20 g)½ Würfel
-
Wasser340 g
-
Salz1 ½ - 2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
611 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Toastbrot
3 Std.
Vollkornbrot mit Aufstrich und Poulet-Fleischbällchen
2 Std.
Streuselzopf
1 Std. 30 Min
Knäckebrot
1 Std.
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
Grissini
2 Std.
Baguette
3 Std. 45 Min
Landbrot Backhausart
2 Std.
Bürli mit Roggen
12 Std.
St. Galler Bürli
26 Std. 30 Min
Waadtländer Kreuzbrot
13 Std. 30 Min
UrDinkel Brot
11 Std.