Joghurthollandaise

4.2 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen

Składniki

  • Butter in Stücken
    150 g
  • griechisches Joghurt (ca. 10% Fett)
    180 - 200 g
  • Eier
    2
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Cayennepfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Senf
    ¼ TL
  • Zitronensaft
    2 TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 350 kcal / 1464.3 kJ
Białko 8.2 g
Tłuszcz 33.2 g
Węglowodany 5.9 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 20.2 g
Sód 649.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...