
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 85 g de parmesan en cubes
- 30 g de persil frais Feuilles et tiges tendres
- 15 g de cèpes séchés
- 1 gousse d'ail
- 285 g champignon shiitaké frais en tranches
- 170 g de bouillon de légumes
- 60 g de beurre non salé en pièces
- 45 g d'huile d'olive vierge extra divisé
- 1 c. à thé sel divisée, plus un supplément pour assaisonner, selon le goût
- ¼ c. à thé poivre noir moulu plus un peu d'assaisonnement, selon le goût
- 1275 g d'eau
- 285 g pâtes sèches, type fettucine
- 30 - 60 g huile parfumée à la truffe blanc, selon le goût
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 691.1 kcal / 2891.5 kJ
- Białko
- 19.2 g
- Tłuszcz
- 41.6 g
- Węglowodany
- 62.5 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Sód
- 9350.3 mg