Heidelbeer-Chutney

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 Einmachglas

Składniki

  • Zwiebeln in feinen Streifen
    250 g
  • Olivenöl
    1 EL
  • Heidelbeeren tiefgekühlt, aufgetaut
    100 g
  • Wasser
    70 g
  • Honig
    1 EL
  • Apfelessig
    1 EL
  • Salz
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen

Wartości odżywcze na 1 Einmachglas

Kalorie 344 kcal / 1439.4 kJ
Białko 3.5 g
Tłuszcz 13.9 g
Węglowodany 55.4 g
Błonnik 6.8 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 1179.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...