Urządzenia i Akcesoria
Heidelbeer-Chutney
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 Einmachglas
Składniki
-
Zwiebeln in feinen Streifen250 g
-
Olivenöl1 EL
-
Heidelbeeren tiefgekühlt, aufgetaut100 g
-
Wasser70 g
-
Honig1 EL
-
Apfelessig1 EL
-
Salz½ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Einmachglas
Sód
1179.7 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
1439.4 kJ /
344 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
55.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vollkorn-Linguine mit Zucchini-Minz-Pesto
50 min
Blätterteig-Rüebli
1 godz.
Steinpilz-Risotto
45 min
Power-Smoothie
10 min
Rhabarber-Erdbeer Konfitüre
55 min
Melonen-Linsensalat im Glas
50 min
Lachs mit Pestokruste und Steinpilzrisoni
1 godz. 50 min
Dinkel-Knäckebrot
2 godz.
Himbeer- und Limettensorbet
10 min
Mango-Joghurt-Glace
12 godz.
Schoko-Tofu-Glace
6 godz. 10 min
Tortelloni mit Haselnuss-Pesto
20 min