Glutenfreies Knusperbrot

4.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
10 Scheiben

Składniki

  • Leinsamen
    50 g
  • Reismehl
    100 g
  • Buchweizenmehl
    100 g
  • Kartoffelstärke und etwas mehr zum Bestäuben
    100 g
  • Salz
    10 g
  • Wasser
    450 g
  • frische Hefe
    10 g
  • Flohsamenschalen
    25 g
  • Honig
    15 g
  • Olivenöl zum Einfetten

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Kalorie 152.1 kcal / 636.3 kJ
Białko 3.2 g
Tłuszcz 2.7 g
Węglowodany 29.8 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 393.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...