Frittata aus dem Nester

Frittata aus dem Nester

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 Portionen

Składniki

  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    40 g
  • Gruyère in Stücken (3 cm)
    40 g
  • Kresse abgeschnitten
    30 g
  • Zwiebeln halbiert
    50 g
  • Eier
    8
  • Butter zimmerwarm
    25 g
  • Sonnenblumenöl zum Einfetten
    2 TL
  • Schinkenwürfeli
    100 g
  • Wasser
    500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 11.6 g
Kalorie 680.4 kJ / 162.6 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie