Urządzenia i Akcesoria
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portie
Składniki
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
100 g diepgevroren sperziebonenasperges, groen in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosjes150 g
-
verse champignons gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
paprikapoeder (opcjonalnie)1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
611.1 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1486.2 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
11.6 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
71.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Brak ocen
Ravioli Soep met Rundsvlees
Brak ocen
Pasta met crème van pistache
30 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Tostadas met kip
40 min
Spek en fontina gerolde pizza
Brak ocen
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Brak ocen
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Brak ocen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 min
Stoofvlees
3 godz. 10 min