Urządzenia i Akcesoria
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 portie
Składniki
-
hazelnoten40 g
-
fijne havervlokken80 g
-
havermoutdrank500 g
-
kaneel, gemalen½ tl
-
zout1 snuifje
-
gedroogde gojibessen20 g
-
appel (alle soorten) gesneden1
-
peer gesneden1
-
ahornsiroop (opcjonalnie) naar smaak
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9.9 g
Kalorie
2214.6 kJ /
529.3 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
15.6 g
Węglowodany
86.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Brak ocen
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35 min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 godz. 45 min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Brak ocen
Spaghettinestjes met linzenballen
1 godz. 5 min
Iers sodabrood
Brak ocen
Amandelpap
10 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 min
Express Aardbeien Dessert
5 min