Urządzenia i Akcesoria
Pasta met crème van pistache
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portie
Składniki
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten (zie tip)40 g
-
sjalotten gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie10 g
-
water700 g
-
zout½ tl
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (1-2 cm)200 g
-
spaghettini300 g
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
667.7 kcal /
2793.5 kJ
Białko
25.7 g
Tłuszcz
33.5 g
Węglowodany
65.4 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Sód
918.5 mg