Urządzenia i Akcesoria
Pasta met crème van pistache
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portie
Składniki
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten (zie tip)40 g
-
sjalotten gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie10 g
-
water700 g
-
zout½ tl
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (1-2 cm)200 g
-
spaghettini300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
918.5 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
2793.5 kJ /
667.7 kcal
Tłuszcz
33.5 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Groente-Omeletten
30 min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Brak ocen
Zalm met rijst en champignons
30 min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Brak ocen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 godz. 15 min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min