Pasta met crème van pistache

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portie

Składniki

  • pecorino in stukken gesneden (2 cm)
    40 g
  • Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)
    40 g
  • pistachenoten, gepeld, ongezouten (zie tip)
    40 g
  • sjalotten gehalveerd
    120 g
  • teentje knoflook
    1
  • olijfolie
    10 g
  • water
    700 g
  • zout
    ½ tl
  • Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (1-2 cm)
    200 g
  • spaghettini
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portie

Kalorie 667.7 kcal / 2793.5 kJ
Białko 25.7 g
Tłuszcz 33.5 g
Węglowodany 65.4 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 11.2 g
Sód 918.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...