Urządzenia i Akcesoria
Mosselen Marinière
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portie
Składniki
-
20 g olijfolieolie20 g
-
prei alleen witte delen, in plakjes gesneden (1 cm)170 - 200 g
-
witte wijn, droog250 g
-
water200 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 - 1000 g
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
-
citroen in vieren gesneden, om te besprenkelen
-
stokbrood in plakjes gesneden, om te serveren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
948.7 mg
Białko
27.6 g
Kalorie
1326.4 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Brak ocen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 min
Zalm met rijst en champignons
30 min
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 min
Pasta met crème van pistache
30 min
Hartige cashew roomkaas
Brak ocen
Kip in Tomaten-Uiensaus
Brak ocen
Bloemige Focaccia
Brak ocen
Pikante Kip met Kokosrijst
Brak ocen
Tomatensoep met Burrata
35 min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 min