Urządzenia i Akcesoria
XXL - Pompoensoep
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 50 min
12 porties
Składniki
-
verse gember in dunne plakjes gesneden40 g
-
uien gehalveerd200 g
-
knoflookteentje2
-
komijn, gemalen1 ½ el
-
paprika, zoet2 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen2 tl
-
koriander, gemalen2 tl
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes gesneden60 g
-
pompoen vlees1200 g
-
water1000 g
-
400 g waterwitte wijn400 g
-
tomatenpuree (opcjonalnie)60 g
-
4 groentebouillonblokjesgroentebouillonpasta4 volle tl
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen1 tl
-
lente-uitjes5
-
room, elk type (van koemelk)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
218 mg
Białko
3 g
Kalorie
943 kJ /
225 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Winter recepten
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pruimenjam
55 min
Stoofpotje van Aubrac
17 godz. 30 min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Broccolisoep
15 min
Kweeperentaart
50 min
Romige courgettensoep
35 min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 min
Pompoensoep met room
35 min
Romige courgettensoep
25 min