Urządzenia i Akcesoria
Massa guisada com carne
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 doses
Składniki
-
cebola120 g
-
dentes de alho2
-
azeite30 g
-
tomate em pedaços100 g
-
carne p/ estufar cortada em cubos pequenos500 g
-
cenoura cortada em cubos360 g
-
vinho branco50 g
-
molho de soja (opcional)1 c. sopa de
-
1 cubo de caldo de legumes, caseirocaldo de legumes caseiro1 c. chá de
-
sal1 c. chá de
-
água800 g
-
esparguete350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
652.6 mg
Białko
26.8 g
Kalorie
1733.4 kJ /
414.3 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
52.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Esparguete "à carbonara" com natas
30 min
Esparguete à carbonara
30 min
Esparguete de frango assado com salteado de cogumelos
50 min
Massa
25 min
Bolonhesa
1 godz. 10 min
Esparguete com frango
40 min
Massa com carne guisada
10 godz.
Frango à Brás
35 min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40 min
Puré de batata
45 min
Esparguete com tomate e cogumelos
30 min
Bacalhau à Brás
30 min