Sopa de espinafres e cotovelinhos

Sopa de espinafres e cotovelinhos

4.6 152 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 doses

Składniki

  • cebola cortada em pedaços
    200 g
  • batata cortada em pedaços
    70 g
  • nabo cortado em pedaços
    100 g
  • curgete cortada em pedaços
    400 g
  • água
    700 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • folhas de espinafres baby
    200 g
  • azeite
    20 g
  • massa tipo cotovelinhos
    30 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 94 kcal / 393.3 kJ
Białko 3.2 g
Tłuszcz 3.8 g
Węglowodany 13.2 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 626.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...