Urządzenia i Akcesoria
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)500 g
-
olive oil1 tbsp
-
balsamic vinegar70 g
-
white wine80 g
-
honey60 g
-
Dijon mustard20 g
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
397.5 mg
Białko
32.3 g
Kalorie
1862.6 kJ /
445.2 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15 min
Yoghurt cheese
24 godz. 40 min
Express Pho Soup
1 godz. 5 min
Gin and cucumber icy poles
24 godz. 15 min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35 min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Crunchy broccoli salad with speck
10 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min