Urządzenia i Akcesoria
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)500 g
-
olive oil1 tbsp
-
balsamic vinegar70 g
-
white wine80 g
-
honey60 g
-
Dijon mustard20 g
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
397.5 mg
Białko
32.3 g
Kalorie
1862.6 kJ /
445.2 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chile con queso cob loaf
40min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min
Pad Thai
1h
Baked Pork Tenderloin with Rice
Pas d’évaluation
Date and Nut Balls
20min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Baked Spiralized Apples
1h 5min
Melon and cucumber sour mocktail
15min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Creamy chicken curry and rice
45min
Buffalo chicken pizza
1h 30min
Pasta alla Vodka
15min