Urządzenia i Akcesoria
Baked Salmon with Spiralized Zucchinis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter800 g
-
lemon juice of ½ lemon and ½ cut in slices (5 mm)1
-
4 frozen skinless salmon fillets, (approx. 150-200 g each)fresh skinless salmon fillets (approx. 150-200 g each)4
-
salt½ tsp
-
fresh parsley leaves cut in pieces, plus extra for garnishing20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes in oil drained, oil reserved100 g
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)½ tsp
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
469.7 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
2030.4 kJ /
485.3 kcal
Tłuszcz
28.4 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Beetroot carpaccio with burrata
1h 25min
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50min
Lemon Garlic Chicken
30min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1h
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Protein Boosted Acai Smoothie
10min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Browned pork strips
15min