Urządzenia i Akcesoria
Baked Salmon with Spiralized Zucchinis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter800 g
-
lemon juice of ½ lemon and ½ cut in slices (5 mm)1
-
4 frozen skinless salmon fillets, (approx. 150-200 g each)fresh skinless salmon fillets (approx. 150-200 g each)4
-
salt½ tsp
-
fresh parsley leaves cut in pieces, plus extra for garnishing20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes in oil drained, oil reserved100 g
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)½ tsp
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
469.7 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
2030.4 kJ /
485.3 kcal
Tłuszcz
28.4 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Maple-glazed Carrots
45 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Pico de Gallo
5 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Yogurt with Spiralized Fruit
10 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Orange Creamsicle Whip
10 min
Shredded Beef in Brown Ale
10 godz. 20 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.