Urządzenia i Akcesoria
Pasta pistacjowa (100%)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
500 g
Składniki
-
500 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych prażonych
-
1 - 2 łyżki oleju o neutralnym smaku np. rzepakowego, z pestek winogron, słonecznikowego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
2506.8 kJ /
599.1 kcal
Tłuszcz
49.6 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pistacjowy zawrót głowy
8 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krem pistacjowy
40 min
Makaroniki truskawkowe
2 godz. 30 min
Podwójnie pistacjowe makaroniki
3 godz.
Biszkopt pistacjowy
4 godz.
Eklerki pistacjowe
4 godz.
Perłowy tort piętrowy
72 godz.
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Krem pistacjowy do tortów
6 godz. 15 min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min
Tort pistacjowy z frużeliną malinową
72 godz.
Tort à la Ferrero Rocher® z chrupką
72 godz.
Frużelina malinowa
10 min