Urządzenia i Akcesoria
肉丝炒萝卜丝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
干辣椒 切段1 支
-
猪肉丝 均匀铺在主锅底120 克
-
白萝卜 切丝380 克
-
生抽10 克
-
盐 约1/2茶匙2 - 3 克
-
葱 切段1 - 2 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
569.3 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
739.9 kJ /
176.8 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常小炒
5 Przepisów
Chiny
Chiny