鲫鱼豆苗汤

鲫鱼豆苗汤

3.9 16 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 鲫鱼 约280克,洗净切块
    1 条
  • 料酒
    25 克
  • 600 克
  • 火腿 切片
    10 克
  • 豌豆苗
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 75.5 mg
Białko 21.2 g
Kalorie 652 kJ / 156 kcal
Tłuszcz 4.7 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...