Urządzenia i Akcesoria
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
long green chilies trimmed and deseeded if preferred2
-
garlic cloves4
-
fresh ginger peeled and sliced1 ½ in.
-
pork tenderloin trimmed and cut into 4 equal portions20 oz
-
ground black pepper to taste
-
barbeque Hoisin sauce or 1 tbsp homemade Hoisin Honey BBQ Sauce (see Tip)1 tbsp
-
red onions3 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
white basmati rice7 oz
-
water35 oz
-
broccolini thick stems halved horizontally (see Tip)6 oz
-
fresh green beans trimmed5 ½ oz
-
tomatoes seeded and finely chopped10 ½ oz
-
unsweetened shredded coconut toasted3 tsp
-
lime juice1 ½ tbsp
-
fresh cilantro leaves only3 tbsp
-
lime cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
204.3 mg
Białko
41 g
Kalorie
1852.5 kJ /
442.5 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
45.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mulled Wine
Brak ocen
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
U.S. Digital Flipbook #1
1 godz. 35 min
Baked Beans with Maple Syrup
31 godz. 5 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Brak ocen
Pasta Fagioli Soup
40 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Jamaica Hibiscus Margarita
1 godz. 5 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min