Urządzenia i Akcesoria
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
long green chilies trimmed and deseeded if preferred2
-
garlic cloves4
-
fresh ginger peeled and sliced1 ½ in.
-
pork tenderloin trimmed and cut into 4 equal portions20 oz
-
ground black pepper to taste
-
barbeque Hoisin sauce or 1 tbsp homemade Hoisin Honey BBQ Sauce (see Tip)1 tbsp
-
red onions3 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
white basmati rice7 oz
-
water35 oz
-
broccolini thick stems halved horizontally (see Tip)6 oz
-
fresh green beans trimmed5 ½ oz
-
tomatoes seeded and finely chopped10 ½ oz
-
unsweetened shredded coconut toasted3 tsp
-
lime juice1 ½ tbsp
-
fresh cilantro leaves only3 tbsp
-
lime cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
204.3 mg
Białko
41 g
Kalorie
1852.5 kJ /
442.5 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
45.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pad Thai
45 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35 min
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Strawberry Top Infused Water
1 godz. 5 min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 godz. 10 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min