Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 21 oz skirt steak, cut into 2-3 pieces
- 5 oz red onions, cut into wedges
- 1 stalk celery, cut into pieces
- 4 garlic cloves, divided
- 1 dried bay leaf
- 4 tsp dried oregano, divided
- 2 tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper
- 45 oz water
- 4 oz red onions, cut into strips (¼ in.)
- 4 oz green bell peppers, cut into strips (¼ in.)
- 4 oz red bell peppers, cut into strips (¼ in.)
- 1 tsp paprika
- ½ oz olive oil
- 10 ½ oz tomato sauce
- fresh cilantro leaves, to garnish
- cooked rice, to serve (see Tip)
- lime, cut into wedges to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 822.5 kJ / 196.6 kcal
- Białko
- 23.2 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 1109.6 mg
Alternatywne przepisy
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Avocado Tuna Salad
5min
Meat Sauce
1ч. 45 мин.
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chicken Salad Sandwich
15min
Shrimp and Potato Boil
40 мин.
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Tinga de Pollo (TM6)
40 мин.
Marry Me Chicken
40 мин.