Urządzenia i Akcesoria
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
skirt steak cut into 2-3 pieces21 oz
-
red onions cut into wedges5 oz
-
celery cut into pieces1 stalk
-
garlic cloves divided4
-
dried bay leaf1
-
dried oregano divided4 tsp
-
salt divided2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water45 oz
-
red onions cut into strips (¼ in.)4 oz
-
green bell peppers cut into strips (¼ in.)4 oz
-
red bell peppers cut into strips (¼ in.)4 oz
-
paprika1 tsp
-
olive oil½ oz
-
tomato sauce10 ½ oz
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
cooked rice to serve (see Tip)
-
lime cut into wedges to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1109.6 mg
Białko
23.2 g
Kalorie
822.5 kJ /
196.6 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 godz. 20 min
Fish Ceviche
3 godz. 25 min
Cajun Chicken Gumbo
1 godz. 45 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Turkey Taco Meat Filling
35 min