Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Pumpkin with Salami, Gorgonzola and Walnuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portion
Składniki
-
pumpkins peeled, cut in pieces that fit through feeder tube700 g
-
walnuts30 g
-
fennel bulbs cut in quarters250 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
water150 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
salami thinly sliced300 g
-
Gorgonzola, dolce (soft texture) (see tips)150 g
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1334.8 mg
Białko
24.9 g
Kalorie
2370 kJ /
566.5 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
23.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hokkaido Cupcakes
45 min
White Tom Yum Seafood Noodles
1 godz.
Curly Fries with Garlic Sauce
45 min
Douhua (soybean curd)
10 godz. 25 min
Rainbow Cake
2 godz. 45 min
Vegetarian cassoulet with pulses
40 min
Crab briks
55 min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 min
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1 godz. 20 min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2 godz. 20 min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min