姜黄鸡汤

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份

Składniki

  • 蒜头
    5 瓣
  • 50 克
  • 去骨去皮鸡大腿 切约3厘米块,用厨房用纸吸干水分
    250 克
  • 切约2毫米片
    80 克
  • 洋葱 减半
    120 克
  • 胡萝卜 切成小块
    120 克
  • 1000 克
  • 土豆 切约2厘米块
    200 克
  • 德国酸菜,真空包装 沥干
    150 克
  • 姜黄粉
    1 汤匙
  • 罐装白芸豆 沥干
    240 克
  • 欧芹叶 切碎,装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 220.7 mg
Białko 12.2 g
Kalorie 1192.4 kJ / 285 kcal
Tłuszcz 15.7 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...