普罗旺斯炖菜

普罗旺斯炖菜

4.2 13 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 洋葱 切塊
    120 克
  • 蒜头
    2 粒
  • 橄榄油
    20 克
  • 熟番茄 切塊 (2-3公分)
    300 克
  • 红甜椒 切塊 (2-3公分)
    100 克
  • 干燥综合香草 (如: 百里香、迷迭香、馬郁蘭、羅勒、巴西利)
    1 汤匙
  • 1 茶匙
  • 现磨黑胡椒粉
    2 小撮
  • 茄子 切塊 (2-3公分)
    300 克
  • 西葫芦 切塊 (2-3公分)
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 3 g
Kalorie 422 kJ / 101 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...