Urządzenia i Akcesoria
黑三剁
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
3 人份
Składniki
-
红辣椒,长的 去蒂切段50 克
-
新鲜青辣椒 去蒂切段50 克
-
大头菜 选玫瑰大头菜,水里浸泡约3小时沥干,切块100 克
-
油30 克
-
姜1 片
-
猪肉肉糜300 克
-
料酒 (约1茶匙)5 克
-
糖 (约1茶匙)5 克
-
生抽10 克
-
葱 切末5 克
-
麻油1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
952.8 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
1367 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
24.6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:秋天的成熟
10 Przepisów
Chiny
Chiny