Urządzenia i Akcesoria
Rote Mojo-Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen
Składniki
-
rote Chilischoten, frisch entkernt, nach Geschmack10 - 20 g
-
rote Paprika in Stücken (2-3 cm)300 - 400 g
-
Knoblauchzehen6
-
Balsamico, hell40 g
-
Zucker1 TL
-
Salz¾ TL
-
Paprika rosenscharf2 TL
-
Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen1 TL
-
Öl40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
263 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2025
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Curry-Mango-Sauce zum Grillen (vegan)
10 min
Rote Mojo Sauce
10 min
Orientalisches Zwiebel-Chutney
6 godz. 30 min
Sauce Rouille
25 min
Blaubeer-Scones mit Honig-Walnuss-Butter
50 min
Thai-Curry-Suppe mit Mango-Relish
2 godz. 10 min
Margarita
10 min
Paprika-Konfitüre süß-herzhaft
25 min
Grüner Mojo
10 min
Mojo Amarillo
45 min
Zwiebelkuchen
1 godz. 10 min
Gebratene Blumenkohlsteaks mit Salsa und Püree
1 godz.