Urządzenia i Akcesoria
Rote Mojo-Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen
Składniki
-
rote Chilischoten, frisch entkernt, nach Geschmack10 - 20 g
-
rote Paprika in Stücken (2-3 cm)300 - 400 g
-
Knoblauchzehen6
-
Balsamico, hell40 g
-
Zucker1 TL
-
Salz¾ TL
-
Paprika rosenscharf2 TL
-
Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen1 TL
-
Öl40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
263 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2025
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Cremiger Feta-Dip
5 min
Diavolo-Spaghetti
40 min
Petersilienöl
2 godz. 15 min
Chicken Tikka Masala
45 min
Rote Mojo Sauce
10 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Teriyaki-Tofu-Salat
8 godz. 30 min
Cremiger Feta-Dip
5 min
Kürbis-Baba-Ganoush
35 min
Hackbällchen in Tomatensauce
1 godz. 10 min
Chili-Cheese-Dip
15 min
Kardamomschnecken
3 godz.