Arroz con Salmón y champiñones

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porciones

Składniki

  • 1 diente de ajo en rodajas finas
  • 150 - 180 g de pimientos de cualquier color, cortados en trozos (1-2 cm)
  • 20 g de aceite de oliva
  • 100 g de hongos, frescos en cuartos
  • 100 g de jitomate triturado, enlatado
  • 1 de caldo de pescado en cubo
  • 1 cdita de paprika (opcjonalnie)
  • 1 cdita de sal
  • ½ cdita de pimienta molida
  • 450 g de agua
  • 200 g de arroz blanco de grano corto
  • 250 g de filete de salmón fresco, sin piel ni espinas cortado en trozos (2-3 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porciones

Sód 2550.8 mg
Białko 85.9 g
Kalorie 7868.7 kJ / 1880.7 kcal
Tłuszcz 60.6 g
Błonnik 44.4 g
Tłuszcz nasycony 13.4 g
Węglowodany 273.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...