Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 2 - 3 filetes de pescado (p. ej. salmón, c/u 150 g, 2-2.5 cm grosor)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 90 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Verduras al vapor
45min
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35 Min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min