Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de rabadilla de pollo
- 250 g de pechugas de pollo, con piel y sin hueso
- 250 g de poro, en trozos
- 2 ramas de perejil fresco
- 2 ramas de apio, en mitades
- 2 zanahorias, en mitades
- 100 g de cebolla, en trozos
- 1 cda de concentrado de caldo de pollo
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 1 cdita de azúcar
- 1750 g agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2268 kJ / 540 kcal
- Białko
- 65 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 11 g
- Sód
- 3402 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz Blanco
35 Min
Sopa de fideo TM6
35 Min
Tradicional sopa de fideo
35 Min
Caldo de pollo con arroz
35 Min
Caldo de res
1 Std. 15 Min
Caldo de pollo de la abuela
1 Std. 15 Min
Sopa de lentejas
1 Std. 30 Min
Arroz rojo
1 Std. 25 Min
Espagueti a la boloñesa
50 Min
Frijoles negros
14 godz.
Caldo de pollo con fideos
35 Min
Arroz blanco con verduras
40 Min