Pasta risottata con calabaza, scarmoza y pecorino

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porciones

Składniki

  • 70 g de scamorza ahumado cortado en trozos (2 cm)
  • 70 g de queso pecorino cortado en trozos (2 cm)
  • 80 g de cebolla por la mitad
  • 60 g de apio cortado en trozos
  • 60 g de zanahoria cortado en trozos
  • 40 g de aceite vegetal
  • 270 g calabaza kuri roja cortado en trozos (3 cm)
  • 1000 g agua
  • 2 cubo de caldo de verdura (para 0,5L)
  • 1 cdita canela en polvo
  • 1 cdita pimienta blanca molida
  • 300 g de pasta tipo Tagliatelle, Spaghetti o Linguine

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porciones

Sód 1662.4 mg
Białko 80.8 g
Kalorie 8947.1 kJ / 2138.4 kcal
Tłuszcz 81.2 g
Błonnik 19.8 g
Tłuszcz nasycony 29.5 g
Węglowodany 275.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...