Ravioles a la napolitana

Ravioles a la napolitana

4.9 79 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porciones

Składniki

Salsa
  • 100 g de queso Chihuahua, en trozos
  • 100 g de jitomate
  • 100 g de puré de tomate
  • 250 g de cebolla en trozos
  • 3 dientes de ajo pelados
  • 2 pimientos rojos en trozos sin semillas
  • 20 g hojas de perejil fresco
  • 100 g de jamón
  • 40 g de aceite de oliva
  • 3 cditas de salsa Inglesa
  • 1 cda de concentrado de caldo de pollo
  • 1 cda de orégano
  • ½ cdita de sal o al gusto
  • ¼ cdita de pimienta molida o al gusto
  • 250 g de crema
Pasta
  • 1300 g de agua
  • 1 cdita de sal
  • 250 g de ravioles con el relleno de su preferencia

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 633 kcal / 2658 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 56 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...