Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa
- 100 g de queso Chihuahua, en trozos
- 100 g de jitomate
- 100 g de puré de tomate
- 250 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 2 pimientos rojos, en trozos sin semillas
- 20 g hojas de perejil fresco
- 100 g de jamón
- 40 g de aceite de oliva
- 3 cditas de salsa Inglesa
- 1 cda de concentrado de caldo de pollo
- 1 cda de orégano
- ½ cdita de sal, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 250 g de crema
Pasta
- 1300 g de agua
- 1 cdita de sal
- 250 g de ravioles, con el relleno de su preferencia
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2658 kJ / 633 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de papas
50 min
Papas al horno
1 godz.
Papas rostizadas TM6
1h 15min
Pastel azteca
1h 20min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 godz.
Pescado a la veracruzana
30 min
Pastel azteca
1 godz.
Fetuccine Alfredo
35 min
Sopa italiana de papa
50 min
Puré de papa y poro
40min
Stroganoff de res TM6
1 godz.
Puré de papa
50 min