Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de aceite de oliva
- 1 cubito de concentrado de caldo de pollo
- 1 pizca de ajo en polvo
- 1 cdita de orégano seco
-
100
g de chorizo, en cubos
lub 100 g de tocino, en cubos - 80 g de champiñones enlatados, drenados y cortados en rebanadas (opcjonalnie)
- 30 g de puré de jitomate
- ½ cdita de sal fina
- 600 g de agua
- 300 g de pasta seca, tipo penne
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1255.3 kJ / 300 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 38.1 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 437.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas en salsa de jitomate
45 Min
Arroz blanco con verduras
40min
Tortitas de papa
1小时
Sopa de fideos
35min
Salsa verde
10min
Papas con chorizo
40min
Fetuccini a la crema
30min
Calabacitas rellenas al vapor
40min
Fetuccine con hongos
1小时
Arroz en caldo de jitomate
30min
Lasaña boloñesa
2 Std. 30 Min
Espagueti con champiñones y tocino
35min