Urządzenia i Akcesoria
Espetadas de carne com arroz cremoso
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 doses
Składniki
-
vinho branco50 g
-
cachaço de porco desossado cortado em cubos (4 cm aprox.)450 g
-
pimento vermelho cortado em pedaços (4 cm aprox.)170 g
-
cebola cortada em pedaços (4 cm aprox.)190 g
-
bacon12 fatias de
-
cebola cortada em pedaços100 g
-
pimento vermelho cortado em pedaços130 g
-
alho2 dentes de
-
Azeite q.b. p/ fritar
-
tomate em pedaços250 g
-
mel15 g
-
caldo de carne2 cubos de
-
água850 g
-
colorau1 c. chá de
-
cominhos em pó1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
arroz basmati250 g
-
Salsa picada q.b. p/ polvilhar
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
623.3 kcal /
2607.9 kJ
Białko
24.5 g
Tłuszcz
36.4 g
Węglowodany
46.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
12.2 g
Sód
434.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
1 godz.
35 min
45 min
30 min
40 min
1 godz. 5 min
1 godz.
12 godz. 40 min
35 min
45 min
2 godz. 40 min
30 min