Escalopes de vitela picantes com pimentos

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 doses

Składniki

  • cebola
    50 g
  • salsa
    3 - 4 pés de
  • azeite
    30 g
  • pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)
    300 g
  • tomate em pedaços
    100 g
  • sal
    1 c. chá de
  • açúcar amarelo
    10 g
  • flocos de malagueta seca
    2 pitadas de
  • escalopes de vitela cortados em pedaços (3 cm aprox.)
    500 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 244.1 kcal / 1021.1 kJ
Białko 27.9 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 9.4 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Sód 670.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...