Urządzenia i Akcesoria
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Maple Hollandaise Sauce
-
granulated maple sugar to taste (see Tip)20 - 30 g
-
water1 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
butter, unsalted room temperature, cut into cubes (1-2 cm)160 g
-
egg yolks3
-
salt to taste1 pinch
-
black pepper, ground to taste1 pinch
Poached Eggs
-
eggs, large4
-
water1700 g
-
vinegar50 g
-
English muffins2
-
smoked salmon cold smoked, sliced to serve (see Tip)80 - 100 g
-
chives, fresh thinly sliced
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
423.8 mg
Białko
17.2 g
Kalorie
2226.9 kJ /
532.3 kcal
Tłuszcz
43.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
23.9 g
Węglowodany
19.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple Onion Tea
15 min
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1 godz. 45 min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Skin Glow Detox Juice
10 min
Watermelon Lemonade
5 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Guacamole
5 min
Neapolitan pizza
1 godz. 30 min
Lemon hibiscus iced tea
2 godz. 30 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Chocolate Lava Cakes
55 min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 godz. 5 min