Urządzenia i Akcesoria
Mixed Herbs Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
parboiled rice285 g
-
water625 g
-
vegetable oil15 g
-
1 tbsp vegetable stock pastechicken stock paste1 tbsp
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
Italian seasoning½ tsp
-
dried parsley½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
fresh parsley (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
212.6 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
492.3 kJ /
117.7 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rice Done Right!
7 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Shredded Lettuce
10 min
Spanish Rice
35 min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Mediterranean Chicken
35 min
Egg Salad Sandwiches
25 min
Philly Cheesesteak
50 min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 godz. 5 min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min