Soupe de ravioli au bœuf

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 300 - 400 g de filet de bœuf en lamelles (environ 2 mm)
    300 - 400 g de filet de poulet, avec ou sans peau, en tranches (environ 2 mm)
  • 120 g d'oignons rouges en rondelles
  • 2 gousses d'ail émincées
  • 30 g d'huile d'olive
  • 800 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de poule émietté
  • 1 c. à café de sel
  • 250 - 300 g de pâtes fraîches, type ravioli, farcies au fromage
  • persil frais haché, pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 479.8 kcal / 2007.3 kJ
Białko 27.2 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 35.7 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 8.6 g
Sód 918.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...